La feina d’en Jafà

            "La feina d’en Jafà, un la fa i l’altre la desfà". Això és el que m’ha passat darrerament amb aquest bloc. De cop i volta totes les imatges del meu bloc han desaparegut com per art d’encantament i per acabar-ho d’adobar he borrat alguns comentaris que estimava. De totes maneres un servidor té el temps comptat i no està per fugir en desbandada tal com han fet molts altres. Aquí, doncs, em trobareu… Fins que em facin fora.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La feina d’en Jafà

  1. Núria diu:

    Et felicito per la teva constància. Jo sóc de les que he fugit a la desbandada com en dius tu. Cadascú té les seves raons per prendre una decisió o una altra. El bloc t’ha quedat molt clar. Enhorabona.

Els comentaris estan tancats.