David Masgrau

Quan algú critica les noves tecnologies i els recursos telemàtics gairebé sovint amaga  la seva pròpia inèpcia per a treure profit d’aquests recursos. Hi ha investigadors, però, que en saben treure profit i que a més a més creen propostes ben interessants. Aquest és el cas d’en David Masgrau, l’autor d’un bloc que busca la complicitat dels internautes per descriure un recull de fotografies. http://www.fotosantigues.wordpress.com/ En David és un banyolí molt interessat en tot el que es cou a la cultura banyolina. A més d’aquest bloc, el podeu trobar a l’Arxiu Històric de Girona o despatxant a l’oficina de turisme vora l’estany o contant llegendes o actuant dalt d’un escenari…  A més a més en David s’han endisant en arxius francesos per elaborar una base de dades sobre documents i mapes de les nostres comarques. D’aquest noi en sentirem a parlar…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: David Masgrau

  1. Ostres, si no h’gués sigut tan mandrós de no mirar les actualitzacions dels blogs que segueixo h’gués vist la notícia de la presentació del teu llibre. M’hagués agradat de venir-hi. Espero que el següent volum de la col·lecció surti aviat. Felicitats per la publicació!

Els comentaris estan tancats.