Top Ten Catalans

Lletres de Travertí ha participat en la crida que féu a l’estiu Victor Pàmies en la seva enquesta per trobar els top ten dels refranys catalans. Des d’aquí us emplacem el dia 10-10-2010 a veure els resultats. Comentaré també alguns d’aquests refranys que vaig passar a en Víctor i que són del país dels lletratravertinians.  Us recomano que visiteu el seu bloc i que  hi doneu una ullada. http://vpamies.blogspot.com/

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Top Ten Catalans

  1. Àngel, moltes gràcies per la difusió!

    De l’1 al 10 d’octubre publicaré el Top ten en ordre invers, del desè al primer. I en l’escrit del dia 10, apareixerà el refrany més votat i la llista completa.

    Però això ha de ser només la punta de l’iceberg! Després us oferiré moltes més dades i informacions que he pogut destriar de la valuosa informació que m’heu fet arribar. I refranys, molt de refranys!

Els comentaris estan tancats.